Enxampen l'autor d'una pintada de suport a Can Vies

Una setantena de persones es van manifestar ahir davant l’Ajuntament

  • Redacció - ACN // Foto: Clara Ballesta
  • Dijous, 29 Maig 2014 13:59

Can vies

La Policia Local de Mataró ha identificat dues persones com a presumptes autors d'una pintada a la façana de l’Escola Pia Santa Anna, de suport al moviment en defensa de Can Vies. Un dels nois va ser enxampat amb una motxilla amb dos esprais, negre i vermell, que coincidien amb els colors de la pintada. 'Si Can Vies va a terra, Mataró en peu de Guerra', deia el grafit.

Segons ha informat l'Ajuntament, C.S.J. de 26 anys ha estat denunciat per una infracció de l'Ordenança de residus urbans i neteja viària i pot ser sancionat amb una multa de fins a 3.005,06 euros, segons estableix el reglament. La Policia Local investiga també si una altra pintada apareguda a la seu de CDC ha estat realitzada per la mateixa persona.

Manifestació ahir sota la pluja
La solidaritat amb Can Vies va ser motiu ahir a Mataró d’una manifestació amb una setantena de persones. La concentració, convocada en paral·lel amb una trentena de localitats més de Catalunya, va sortir del Centre Social Ocupat del Teler i va pujar fins davant de l’Ajuntament sota una pluja fina. Un cop davant la Casa Gran es va llegir un comunicat en solidaritat amb el centre ocupat desallotjat al barri de Sants de Barcelona.