Tot a punt per l’estelada gegant de l’ANC, dissabte al Parc Central

A principis de setmana faltaven 200 dels 2.014 voluntaris necessaris

  • Redacció / Foto: cedida
  • Divendres, 09 Maig 2014 11:44

Ciutat 2013, estelada parc central mataro

Aquest dissabte, al punt de les cinc de tarda, es procedirà a la formació d’una estelada gegant al Parc Central de Mataró. La convocatòria, feta pública fa setmanes per part de les assemblees territorials de Mataró i el Maresme de l’Assemblea Nacional Catalana, ha tingut èxit i a principis de setmana s’estava a 200 inscrits de la xifra necessària per a dur a terme tot el cerimonial i configuració de la senyera gegant. De l’acte ja se’n va fer, dies enrere, un assaig obert al públic. La coreografia permetrà recrear primer una senyera, després una estelada i finalment una altra senyera.

L’objectiu és aplegar un mínim de 2.014 persones que, mitjançant una coreografia especial, formaran les diverses banderes que han representat Catalunya i el sobiranisme català al llarg de la història. Es preveu que sigui una acció molt plàstica, segons l’ANC.

Toni Albà actuarà com a presentador i conductor de l’acte, i Txe Arana llegirà el text històric que s’anirà seguint per construir les diferents banderes segons la cronologia en què van aparèixer.