Una empresa mataronina promociona les jornades del romesco de Cambrils

L'empresa anomenada VEZIKO, aporta les novetats tecnològiques per millorar la promoció i coordinació dels restaurants

  • Redacció
  • Dilluns, 05 Maig 2014 10:37

Ciutat 2013, veziko

Les segones Jornades del Romesco a Cambrils compten aquest any amb més de 40 restaurants inscrits, 15 més que en la darrera edició. Aquest any, l’empresa mataronina VEZIKO ha aportat les novetats tecnològiques que s’han adoptat per millorar la promoció i la coordinació amb els restaurants participants en aquestes Jornades.

El Patronat de Turisme de Cambrils ha gestionat la participació de diferent forma a altres vegades i així ha incrementat els restaurants participants. De 26 participants en la darrera edició, han augmentat a 41 restaurants. Aquesta vegada, els restauradors han pogut confirmar la seva participació i enviar el menú del romesco a través del mòbil, gràcies al servei online per a restaurants de VEZIKO.com. Els restauradors, a través d’un compte a VEZIKO.com, tenen accés a recomanacions de tasques a realitzar per millorar la seva promoció i construir una base de dades de clients. En aquest cas, els restaurants de Cambrils l’han pogut utilitzar també per realitzar les gestions per a participar en les 2es Jornades del Romesco.

Una altra novetat tecnològica és la web que s’ha creat per a la promoció de les jornades. Es tracta de www.romescocambrils.com. Amb el suport de VEZIKO.com s’ha ideat aquesta web amb similituds a un canal de televisió que permet que a l’Oficina de Turisme de Cambrils es faci difusió dels menús i ofertes dels restaurants participants. La forma en la que es presenten els menús facilita que es pugui veure en poc temps molta informació. D’aquesta manera es poden comparar diferents menús i escollir el restaurant que més s’adapti a les preferències del comensal. A més a més, també s’hi poden veure els comentaris dels comensals que utilitzin a Twitter el hashtag #romescocambrils.