Jornada sobre l’esforç “en els negocis i en la vida”

promoguda per l’APAE, l’Associació de Professionals Autònoms d’Europa

Ciutat 2013, jornades APAE

T’has preguntat el que separa a les persones que s’esforcen i van a per les seves fites, de les que es queden en els seus somnis? Et sents sense forces i amb ganes de tirar la tovallola en el teu negoci o en algun aspecte de la teva vida personal? Sents que estàs limitat per les teves circumstàncies? Has pensat a canviar, a donar un primer pas, però penses que els obstacles són massa complicats per tenir èxit?

Amb aquesta sèrie de preguntes retòriques es promou la xerrada que l’APAE, l’associació de professionals autònoms d’Europa que a Mataró president Òscar Tamarit organitza per avui divendres de deu a una del migdia, a la nau Cabot i Barba, situada a la Plaça de Miquel Biada.

La jornada porta per títol “Motors i frens per esforçar-te en els negocis i en la vida” i té una durada prevista de dues hores durant les quals els experts Rafa Rodríguez i Lorena Pérez exposaran les principals forces que ens mouen a esforçar-nos i a extreure el millor de nosaltres. A partir dels seus testimonis, els assistents podran conèixer de primera mà algunes de les tècniques d’alt impacte importades d’EUA que et faran sentir que pots aconseguir qualsevol meta, vèncer les teves pors, i transformar les teves creences limitants en potenciadores davant les teves accions.

Els ponents per l’ocasió són d’excepció: Rafa Rodríguez és consultor i professor de direcció de recursos humans i desenvolupament de competències professionals i personals amb més de 15 anys de trajectòria. Per la seva banda, Lorena Pérez és consultora, coach professional i especialista en emprenedoria femenina, des de la que treballa per àmbits tant privats com públics.