Els usuaris puntuen amb un 7,98 el Mataró Bus

Valoren especialment la seguretat i el tracte del personal treballador

  • Redacció
  • Dimecres, 26 Febrer 2014 12:20

mataro bus

Els usuaris atorguen una qualificació de 7,98 al Mataró Bus com a resultat global de l’enquesta anual sobre la qualitat del servei d’autobusos urbans. La nota mitjana ha estat la més elevada des que la concessionària del servei, Corporación Española de Transporte, SA (CTSA) va iniciar el servei. L’enquesta ha estat realitzada per l’Institut Opinòmetre, S.L. per encàrrec de CTSA. Es va fer al novembre sobre una mostra de 800 viatgers escollits de forma aleatòria per línies, dies de la setmana i franges horàries.

Els clients entrevistats han de valorar de l’1 al 10 quina opinió tenen dels diferents aspectes del servei: la puntualitat, els recorreguts de les línies, les freqüències de pas, els horaris existents, la comoditat i neteja dels autobusos, la seguretat percebuda durant el viatge, la qualitat de les parades, el tracte que reben del personal de l’empresa i la informació d’horaris i recorreguts de què disposen. També han de puntuar quina importància li donen a cada un dels aspectes valorats.

La targeta T-10 (ATM) és el títol de transport més utilitzat (55,06 per cent), seguit del carnet blau (13,98), el bitllet senzill l’utilitza un 10,11 per cent.