Tercera ocupació anunciada: demà dissabte el CAP de la Riera

Es convoca una “ocupació solidària” amb la lluita dels barris

  • Redacció
  • Divendres, 17 Gener 2014 11:41

Manifestació CAP's

La protesta dels CAPs de Mataró arribarà demà dissabte al CAP de la Riera. Els coordinadors de les dues ocupacions de Rocafonda-El Palau i Cerdanyola han anunciat aquesta tercera ocupació per demà dissabte a partir de les 16:30 de la tarda. Es tracta d’una “ocupació solidària” ja que no hi ha com en els altres casos reivindicacions circumscrites a baixes de personal en aquest equipament. L’acció es concep com una manera d’estendre la pressió a l’ICS i fer arribar i ressonar millor la protesta en contra de les retallades en sanitat pública.

Els impulsors de l’ocupació del CAP de la Riera es proposen com a objectius difondre les ocupacions de Rocafonda-El Palau i Cerdanyola, “assenyalar les mancances en equipaments i plantilla de treballadores que provoca una regressió en la qualitat de l’assistència sanitària pública” i “estendre les reivindicacions a la denúncia de la privatització deliberada dels serveis públics”. La convocatòria incideix “en les retallades ideològiques i la corrupció que hi ha darrere les decisions en política sanitària”.

Manifestació CAP's

Protesta de Rocafonda davant l’Ajuntament
La celebració ahir dijous d’un Consell Municipal de Salut extraordinari, per analitzar la situació, va servir de pretext perquè un centenar de veïns de Rocafonda-El Palau deixessin l’ocupació del CAP i anessin a l’Ajuntament, on se celebrava la reunió, amb xiulets, pancartes i botzines per deixar clara la seva oposició a la política de l’ICS en matèria sanitària.