Rocafonda rebutja la proposta de l’ICS i demana la permanència de les dues metgesses

Aquesta nit hi ha una altra assemblea amb presència anunciada de l’Alcalde

  • Redacció
  • Dilluns, 13 Gener 2014 12:19

Rocafonda Veïns

El moviment veïnal del Palau i Rocafonda no fa passes enrere ni accepta la proposta de l’ICS. Els veïns i les veïnes usuaris del CAP volen la permanència de les dues metgesses en aquest equipament sanitari i per això van rebutjar en una assemblea celebrada divendres amb uns 300 assistents, l’oferta de l’ICS de mantenir una de les dues professionals reivindicades al CAP. La mobilització manté l’ocupació del CAP almenys fins avui dilluns al vespre quan hi ha convocada una nova assemblea a la que s’anuncia la presència de l’Alcalde de Mataró, a qui els convocants demanen que els doni suport en les seves reivindicacions. Aquest cap de setmana, a més, s’ha sumat de forma entusiasta a la mobilització la important comunitat nouvinguda dels dos barris.

L’Assemblea de veïns i veïnes troba “enganyosa i gens positiva la proposta de l’ICS per la millora del CAP” i mantindrà la mobilització fins que es mantinguin totes dues metgesses al CAP. També reivinidiquen dues mediadores interculturals que es van treure fa setmanes i suport per atendre la zona rural del barri.
        

Implicació dels nouvinguts
Una de les imatges d’aquest primer cap de setmana d’ocupació pacífica i reivindicativa del CAP –amb torns d’una vintena de persones permanentment a dins l’equipament– va ser la implicació de l’important comunitat nouvinguda del Palau i Rocafonda. Ja divendres molts veïns del barri immigrats van participar de l’assemblea i dissabte es van sumar a la protesta i l’ocupació.