Quinze atesos per intoxicació etílica a la zona d’oci

L’èxit de convocatòria d’una festa per a estudiants organitzada per una coneguda

  • Redacció
  • Dimecres, 11 Desembre 2013 15:56

Pla d'en Boet

L’èxit de convocatòria d’una festa per a estudiants organitzada per una coneguda discoteca a la zona d’oci nocturn del polígon del Pla d’en Boet, aquest passat cap de setmana, va provocar que s’exhaurissin les 4500 entrades disponibles, el que va provocar que poc després de la una de la matinada la discoteca arribés al màxim del seu aforament i els joves que no van poder entrar es quedessin als voltants del local fent “botellón”. La festa, promocionada a través de les xarxes socials, va atraure un gran nombre de joves que van omplir les immediacions de la sala de festes.

La gran presència de joves va provocar, entre la una i les cinc de la matinada, una trentena d’intoxicacions etíliques. El SEM confirma el trasllat de nou persones a l’Hospital de Mataró. L’Hospital puja la xifra fins a 15, alguns d’ells menors d’edat. Tot i això, cap dels atesos va haver de ser ingressat.

Per la seva banda, els Mossos d’Esquadra van haver de desplegar un operatiu amb dotacions ARRO a la zona davant la gran afluència de gent.