Bulevards de Mataró omple el Nou Parc d’activitats i solidaritat

Instal·la una carpa per a entitats i ONGs i la tradicional fira d’atraccions

  • Redacció
  • Dijous, 05 Desembre 2013 13:39

Opinió, Davant de tot, a la fira amb els fills

Bulevards de Mataró organitza aquestes festes, com a novetat, una Carpa Solidària de Nadal que obrirà les seves portes del 7 de desembre al 6 de gener al Nou Parc Central. Serà una carpa de 300 metres quadrats que acollirà a entitats i ONGs de la ciutat i també serà un punt de recollida on Càritas i Creu Roja a Mataró bescanviaran joguines i aliments per butlletes de sorteig d’un creuer, i els dies 10 i 11 de desembre per fitxes per a la fira infantil.

Al costat de la Carpa trobarem Firamàgic, una fira amb onze atraccions infantils que ja porta més de deu anys fent somriure als nens de Mataró.

Activitats i horaris complets

A dins de la carpa també hi haurà animacions infantils, espectacles i tallers per entretenir als més menuts durant les seves vacances. S’organitzarà un concurs de dibuix infantil de temàtica nadalenca amb 8 premis per als guanyadors, dividits en 4 categories d’edat. Tant la fira com la carpa obriran les seves portes del 7 de desembre al 6 de gener, els dies laborables de 16:30 a 20h i els festius d'11:30 a 14:15 i de 16h a 22h.