Els Assessors d’Il·lusions protagonitzen la segona campanya solidària de Nadal

Aconsellaran com fer regals i venen banderins de punt de creu de la Fundació Maresme

  • Mireia Biel
  • Dimecres, 04 Desembre 2013 14:04

Els Assessors d'Il·lusions de la Fundació Maresme

Mataró ha engegat la segona campanya de promoció de ciutat solidària ‘Entre tots, el Nadal a punt” i enguany ho ha fet amb els Assessors d’Il·lusions.  Fins a catorze membres de la Fundació El Maresme es podran identificar fàcilment amb un jersei vermell i tindran com a objectiu orientar els consumidors a l’hora de fer regals. També vendran els banderins per fer punt de creu, que ja es van comercialitzar l’any passat.


Tot plegat ha estat possible gràcies a un curs que han realitzat els membres de la Fundació El Maresme, durant el qual han après quin és l’autèntic sentit i valor de fer un regal. El curs va finalitzar amb una activitat final -que ha permès la creació d’un vídeo promocional- en la que els participants van haver d’escollir un regal i fer-li arribar a un famós. Entre els noms escollits, destaquen els dels mataronins Joan Pera o Igor Spakowsky, però també hi ha personatges de la talla de Shakira, Andrés Iniesta o Pep Guardiola.

El Vídeo de la campanya

Els Assessors d’Il·lusions rondaran pel centre de la ciutat i orientaran els compradors per transmetre’ls el sentit de fer un regal i aconsellar-los el millor. Se’ls podrà identificar gràcies a un jersei vermell i se’ls podrà trobar als mercats i fires nadalenques de la ciutat, així com en alguns establiments comercials.

Repetir l’èxit
‘Entre tots, el Nadal a punt’ és una campanya que pretén promoure l’esperit solidari entre els mataronins. Al costat de la Unió de Botiguers i la Fundació El Maresme, l’Ajuntament de Mataró també n’ha promogut la segona edició, els beneficis de la qual aniran destinats a l’entitat que treballa en pro de les persones amb discapacitat psíquica. La campanya del 2012 va aconseguir dues medalles de bronze en els Premis LAUS 2013 pel disseny de l’alfabet i la publicitat exterior.