Comença la cursa per decidir qui serà el Mataroní de l’Any 2013

Ja es poden fer totes les propostes de candidats a través de la web: www.mataronidelany.cat

  • Redacció
  • Dijous, 28 Novembre 2013 17:39

Ciutat 2013, acte lliurament mataroni del any

Qui es mereix ser considerat el personatge més destacat dels darrers mesos a la ciutat? Qui pot ser Mataroní de l’Any del 2013?


Entrant al darrer mes de l’any toca tornar a iniciar la cursa per escollir el guanyador d’un certamen que el Tot Mataró i Maresme organitza per cinquè any consecutiu. La llista de guanyadors d’aquest certamen d’elecció popular l’integren Pep Manté, Joan Antoni Ciller, el pare Joan Herrero i Ramon Salicrú. Ara és qüestió de buscar el successor d’aquests noms. Qui ha fet mèrits aquest 2013 per rebre aquest reconeixement?

 

Pots proposar noms a mataronidelany.cat

 

Proposar un candidat a Mataroní de l’Any és ara el repte que es proposa per totes les lectores i lectors d’aquesta revista. Passar revàlida, començar a fer balanç d’aquest 2013 en l’àmbit de Mataró servirà per proposar candidats. Des de divendres 29 de novembre fins al 9 de desembre es poden proposar tants noms com es vulgui a través de la pàgina www.mataronidelany.cat i posteriorment es faran públics els 15 candidats que es disputaran, per mitjà del vot popular, guanyar el guardó.

La legitimitat popular és el gran valor delMataroní de l’Any’. Són els mateixos mataronins els que proposen els candidats i candidates, i després els que voten i seleccionen entre aquests. Ara és moment de proposar al veí, a l’amic, a l’ídol, al referent, al conegut, al famós o a la persona anònima que ho mereix. Qui ho pot ser?

Ciutat 2013, calendari mataroni del any