El New Hotel Colon obrirà a la primavera

La nova gerència el reformarà per complet “mantenint-ne l’essència”

  • Cugat Comas
  • Dimarts, 26 Novembre 2013 10:34

La façana de l'Hotel Colon

L’antic Hotel Colon reobrirà la propera primavera convertit en el New Hotel Colon. La nova gerència de l’establiment ja està treballant en una reforma completa de l’antic edifici amb dues premisses clares: renovar i modernitzar tots els espais de l’hotel “sense perdre’n l’essència, és un establiment especial, un hotel de ciutat i ho ha de seguir sent”, s’explica Josué López. López és el màxim responsable del New Hotel Colon, el projecte que ja compta amb una pàgina web a través de la qual els interessats podran seguir tota la transformació de l’espai. “Volem documentar tot el procés perquè la gent vegi l’abans i el després i pugui veure que no estem fent un hotel nou sinó posant al dia un de ben situat a Mataró”, explica López.

Els plans de la nova gerència passen per donar un nou aire a les vetustes instal·lacions, obrint-les més al carrer ja des de la recepció, obrint el restaurant a tota la ciutat i usuaris no residents a l’hotel, mantenint la qualificació de tres estrelles i habilitant una sala polivalent d’actes així com donar usos a la terrassa interior amb vistes al mar que tenia però no utilitzava en públic l’antic Colon. “Volem sumar a Mataró, no som una cadena, no som una franquícia, volem ser un valor afegit per la ciutat al servei de totes les iniciatives que s’hi donin”, explica López. El New Hotel Colon mantindrà serveis de l’antic hotel com tractes preferencials amb entitats com el CN Mataró i altres entitats que fomenten el turisme esportiu, així com altres associacions i iniciatives locals.

“Hotel de ciutat”
Els plans de reobertura apunten a la primavera del 2014 ja que les obres de reforma interna han de començar en els propers dies. Tot aquest procés es documentarà i es podrà seguir a través de la web newhotelcolon.com. L’establiment serà, assegura López, “l’hotel de ciutat que necessita Mataró, proper, amb els mateixos serveis i més obert que mai”. El New Hotel Colon completarà l’oferta hotelera de la ciutat al costat del Ciutat de Mataró, el Castell de Mata, l’Atena Port Mataró i l’Ibis Mataró.