Campanya de recollida de material escolar pels alumnes amb menys recursos econòmics

Benestar Social calcula que 1.700 mataronins de 6 a 16 anys no tenen el material necessari

  • Redacció
  • Divendres, 20 Setembre 2013 11:03

Recollida de material escolar

L’inici del curs escolar és un moment difícil per a les famílies, especialment per a aquelles que no poden afrontar les despeses derivades d’equipar els fills amb tot el necessari. El Servei de Benestar Social han detectat que, a Mataró, prop de 1.700 d’aquests menors no disposen del mínim material escolar per assolir el seu aprenentatge i desenvolupament personal. Amb aquesta problemàtica en ment, l’Ajuntament i la Creu Roja de Mataró han posat en marxa una campanya solidària de recollida de material escolar que es destinarà als menors de la ciutat amb menys recursos econòmics.

Les donacions poden ser tant de material de papereria bàsic -llibretes, carpetes mida foli, bolígrafs, llapis, gomes, barres de cola, retoladors i plastidecors de colors, estoig, maquinetes- com d’altre tipus de material escolar específic per a secundària -calculadores científiques, compassos, jocs de regla, escaire i cartabó-. Tot el material donat ha de ser nou.

La campanya s’adreça als ciutadans en general, als establiments comercials i també es farà una crida particular als treballadors municipals per demanar la seva ajuda en la donació i difusió de la campanya. La recollida tindrà lloc fins el 10 d’octubre en diferents punts de la ciutat, com ara els centres cívics, les biblioteques públiques i la seu de Creu Roja Mataró.