La Fira allarga un dia la seva estada amb finalitat solidària

Dilluns es podrà pujar a les atraccions a canvi d’un quilo o litre d’aliments

  • Redacció / Arxiu
  • Divendres, 24 Maig 2013 00:00

La Fira s'allarga

La Fira de Mataró, amb les seves 125 atraccions, la fireta de Primavera i la zona de restauració arriben a partir d’avui al seu segon cap de setmana amb activitat. Un segon cap de setmana amb novetat, ja que per primera vegada enguany la fira s’allarga un dia, una mena de “segon dilluns de fira” en què encara es podrà pujar a les atraccions però amb un rerefons solidari.

Per cada quilogram o per cada litre d’aliment que s’aportin als punts de recollida que s’adaptaran a la fira s’obtindrà un tiquet per a les atraccions de fira. El bescanvi d’aliments per tiquets es pot realitzar el mateix dilluns 27, de 10 a 20h. Aquell dia les atraccions estaran en marxa de 17 a 21h i només funcionaran amb tiquets de bescanvi solidari, que s’imprimiran gràcies a la co·laboració desinteressada d’una altra empresa de la ciutat, Fermalli. S’espera que la iniciativa es repeteixi d’ara en endavant.

La jornada solidària de la fira d’atraccions és pionera a Catalunya i es durà a terme gràcies a la col·laboració del Gremi de Firaires de la Provincia de Barcelona, les entitats Càritas Interparroquial i l’assemblea local de Creu Roja a Mataró, i la Direcció de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Mataró.