La fraternitat, eix de la VI Jornada Valors i Compromís

La trobada tindrà lloc dissabte 18 i versarà sobre el valor “oblidat” de la Revolució Francesa

  • Mireia Biel / Foto: Arxiu
  • Divendres, 17 Maig 2013 11:00

Valors Jornades 2012

La sisena edició de la Jornada Valors i Compromís s’articularà al voltant de la fraternitat. La trobada, que tindrà lloc dissabte 18, analitzarà el tercer valor de la Revolució Francesa, el més “oblidat” i comptarà amb la intervenció de professionals i experts de la talla de Joan Majó, exministre d’Indústria.

La fraternitat serà l’eix central de la sisena edició de la Jornada Valors i Compromís que organitzen conjuntament la revista Valors i l’editorial Proteus. Es tracta de proporcionar un matí de reflexió a l’entorn del valor de la fraternitat,  que formava part de lema de la Revolució Francesa: ‘Legalité, egalité, fraternité’.

Per a fer-ho, la jornada comptarà amb la participació d’Agustí Colomines, director de la Càtedra Josep Termes de Lideratge de la Universitat de Barcelona; Joan Majó, enginyer, exalcalde de Mataró i exministre d’Indústria; Alicia García Ruiz,  doctora en Ciències Polítiques i Sociologia i Míriam Subirana, doctora en Belles Arts per la Universitat de Barcelona.

Valors profunditzats

La trobada se celebrarà dissabte 18 a les 10 del matí a la biblioteca Pompeu Fabra. La iniciativa, anual i consolidada, reuneix lectors, anunciants, col·laboradors i subscriptors de la revista ‘Valors’. En altres ocasions s’ha reflexionat sobre valors com la llibertat, la comunicació o la responsabilitat, com va ser el cas de l’edició del 2012.