Descomptes al Sorrall pels esportistes federats dels clubs de la ciutat

Uns 6.000 esportistes es poden acollir a aventatges en matrícula i mensualitats

  • Redacció
  • Dijous, 02 Maig 2013 09:02

sorrall

Vista del Centre Municipal d'Esports El Sorrall

El Centre Municipal d’Esports El Sorrall ofereix aventatges i descomptes als esportistes federats i als clubs esportius de la ciutat.  La iniciativa té per objectiu facilitar als esportistes i associats dels clubs esportius de Mataró la pràctica i la promoció esportiva. Es poden beneficiar d’aquests avantatges tots els clubs de la ciutat que es tradueix en més de 6.000 esportistes.
 
21 per cent menys
Així, les bonificacions que s’ofereixen és un descompte del 21 per cent en la quota general mensual, que passaria de 52.15 euros 41.20 euros al mes i un descompte del 85 per cent en els drets d’inscripció que passarien de 67.34 euros a 10.
La proposta es va presentar a la Comissió de Seguiment del Centre Municipal d’Esports del Sorrall que li va donar el vistiplau i es va aprovar al Ple del passat mes d’abril. El Centre Municipal d’Esports El Sorrall treballa per oferir als abonats els millors serveis, en aquest sentit el passat mes de desembre va obrir al públic sis pistes de pàdel.

La campanya de descomptes la van presentar el regidor d’Esports, Pere Galbany, el director general d’Eurofitness Rafael Niubó, i el delegat a Mataró, Joaquim Mons