Pas endavant de TotMataró.cat

Renovació completa de la web del gratuït líder

estrenaweb_1

Totmataro.cat fa un pas endavant i canvia completament. El diari electrònic del Tot Mataró i Maresme, el gratuït degà i més llegit de Catalunya, es renova de dalt a baix, canviant de disseny per seguir sent una referència informativa a la ciutat. Més àmplia, més funcional, adaptada a tauletes i smartphones, la nova web apareix de sobte multiplicant la informació i els serveis del Tot amb els seus clients.

No és un pas endavant qualsevol, és una aposta per la renovació completa del portal en moments complicats, una aposta empresarial per la informació de proximitat, per la del dia a dia, la instantània, la del moment. La dels sis dies que passen entre cada edició en paper del setmanari gratuït líder.

Desenvolupada per Tactic.cat, el web totmataro.cat és la joia de la corona del grup comunicatiu ElTot.cat i està més integrada amb portalmataro.cat, la referència dels serveis de la ciutat.

També guanya pes la interactuació dels lectors, amb les xarxes socials a l’avantguarda i amb novetats funcionals perquè el portal serveixi per informar al minut als seus lectors. En comparació amb el format anterior, el nou totmataro.cat té un format molt més llegible i ampli, que potencia la visualització màxima de continguts. Potencia les imatges i el contingut audiovisual, incorpora un buscador de notícies i negocis més potent, visible i ràpid que l’anterior i una àmplia hemeroteca amb les revistes passades. En aquest sentit, també hereta tots els continguts històrics de tots els anys d’història a internet del Tot.

Nova_Web

Totes les seccions millorades

Milloren visualment serveis com l’agenda d’actes –que amplia informació i categorització dels seus continguts, la cartellera de cinema o els fòrums. També ofereix millor visibilitat pels anunciants que tenen en aquesta nova web el millor aparador per ser presents a la xarxa.