Els 42 quilòmetres més solidaris de Carmen Cubero

La mataronina participa a la Marató de Barcelona per recaptar fons solidaris

La mataronina Carmen Cubero vol superar el temps de l’any passat en la Marató de Barcelona i ja ha recaptat més de 400 euros en aportacions. Córrer els 42 kilòmetres de la Marató de Barcelona en menys de 3:37 hores. Aquest és el repte que es proposa la mataronina Carmen Cubero per aquest diumenge 17 de març. Participarà a la cursa de Barcelona i vol millorar la seva pròpia marca i superar-se.

“Aquest és el temps que vaig fer l’any passat i vull fer-ho en menys, vull superar el meu propi temps”, explica la mataronina. Per aconseguir-ho ha treballat molt dur des de ja fa temps: “He fet un entrenament especial, porto tres o quatre mesos corrent quatre o cinc dies a la setmana”, explica la corredora. Un esforç considerable que veurà els resultats aquest mateix diumenge. Cubero és optimista i es veu preparada per assolir el seu propi repte.

Tota la recaptació es destina a la recerca de la leucèmia i el càncer de medul·la 

Solidaritat a la cursaPerò el principal objectiu no és esportiu, sinó per sobre de tot solidari. Carmen Cubero va crear la iniciativa “Ponte en marcha ya!” a través de la qual es proposa reptes esportius i aconsegueix aportacions per a una bona causa. Tothom qui ho vulgui pot apostar per ella. A través de la plataforma migranodearena.org, un sistema de micromecenatge en iniciatives solidàries, Carmen Cubero ha llançat el repte d’aconseguir 250 euros en apostes al seu propi repte per a la Marató de Barcelona. De moment ja ha recaptat més de 400 euros. “Estic molt contenta perquè encara no ha arribat el dia i ja hem aconseguit tot això”, diu Cubero. L’èxit de suport l’anima encara més a treballar per aconseguir el repte esportiu: “Per part meva espero poder tornar l’esforç que la gent està fent en aportacions aconseguint el meu repte”, afirma la corredora.

Fundació Josep Carreras

Tots els diners que reuneixi la iniciativa solidària de Carmen Cubero aniran a la Fundació Josep Carreras, dedicada al tractament i a la investigació de la leucèmia i el càncer de medul·la. Després d’haver superat amb èxit el tercer repte, aquest diumenge Cubero s’enfronta al seu quart repte esportiu juntament amb totes les persones que han apostat per ella amb les aportacions solidàries.