20 establiments de la Plaça Gran ofereixen descomptes cada dimecres

Durant tres mesos serà vigent la campanya ‘Dimecres Llaminers’

L’Associació de venedors de la Plaça Gran i Rodalies juntament amb la Direcció de Promoció Econòmica de l’Ajuntament han iniciat la campanya “Els dimecres llaminers a la Plaça Gran”, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona. Aquesta campanya té una durada de 3 mesos i forma part del pla de dinamització de la Plaça Gran. La iniciativa té com a objectiu recuperar els descomptes i promocions que els mercats oferien tradicionalment, i que feien coincidir amb els dies de menys afluència de públic.  21 establiments

Així doncs, els 21 establiments comercials de la plaça Gran i els seus entorns que s’han adherit a la campanya, programen tots els dimecres ofertes, descomptes, pacs de productes... Cada establiment decideix setmanalment la promoció que fa: descomptes del 5 per cent en el preu final de tiquet, lot de productes de xarcuteria i forneria a 10 euros i 3 euros respectivament, productes en oferta, sorteig de vals de compra per valor de 50 euros, entre altres iniciatives.

Els comerços participants es poden reconèixer per un cartell identificatiu que està ubicat a l’entrada de l’establiment. A més, els productes que formen part de l’oferta dels dimecres llaminers estaran senyalitzats amb un rètol identificador.

Participen a la campanya els següents comerços: Peixateria  Ma. Àngels, Pollastreria Torrent, Forn St. Jaume, Floristeria Frèsia, Fruites Ma. Àngels, Serrat Cansaladers, Celler Can Monserrat, Fruites Francisco i Rosario, Cafès Manigua, Casa Graupera, Fruites Manolo i Olga, Mont Viu (productes ecològics), Calçats Boixet, Carns Asturgo, Xarcuteria l’Eixida, Formatgeria Maresme, Estanc Monserrat, La Montserratina, Xarcuteria Ma. Carmen, Cuina de Gust, i Perruqueria Ana Filardi.