El TecnoCampus acull la cita anual dels Nuvis

Com cada any, pel mes de febrer, el Saló Boda tindrà lloc aquest cap de setmana al TecnoCampus.

Un any més, Mataró es converteix en el centre del sector nupcial amb la celebració del Saló Boda al TecnoCampus. Quines tendències marquen els “nous” casaments?

 

Aquest cap de setmana el TecnoCampus repeteix com a seu del Saló Boda. La fira dedicada al món nupcial arriba al seu vintè aniversari amb plenitud de salut i convertida en el referent del sector al nord de Barcelona. El Saló Boda és ja una cita esperada, un punt de trobada d’empreses expositores i relacionades amb les celebracions familiars de tot tipus. En aquest sentit, el fort del Saló és l’oferta integral ja que visitant-lo es coneix tota l’oferta i tot el necessari per preparar i gaudir del que, asseguren, és el dia més especial de la vida.

Nou patrocinador

Són novetats d’aquest any al Saló Boda, que organitza la Unió de Botiguers, el nou patrocini de Maresmenuvis, la cooperativa que reuneix diferents professionals del sector a la comarca, a la Selva i al Vallès. En aquest sentit, cal entendre l’aposta d’aquest patrocini com un pas per fer pinya i per fer del Saló la referència nupcial de la comarca.Novetats a les desfilades

Com la resta d’anys, seran especials les desfilades de models, dissabte i diumenge a les 12 i les 17 a la sala d’actes del TCM. Com a novetat, aquest any, hi haurà models infantils de comunió.