Núria Ibran, Ramon Salicrú i Sebastià Tenés, finalistes del Mataroní '12

Comença la votació final amb els marcadors a zero, des d’avui i fins el dia 10

El Mataroní de l’Any 2012 ja és un premi cosa de tres candidats. Avui comença la votació final entre Núria Ibran, Ramon Salicrú i Sebastià Tenés, els tres candidats que han rebut més vots al llarg de les sis setmanes de votació. Després de 3.747 vots, aquesta terna ha arribat a una final que es preveu ajustada i que comença amb els marcadors a zero.

 

No importa quin dels tres hagi acumulat més suports fins ara, tots parteixen amb les mateixes possibilitats.10 dies de votació

Comencen ara 10 dies de votació, fins el 10 de febrer a les 24h quan es tancarà el procés de votació final. L’endemà es farà públic el nom de qui s’endurà a casa ‘L’ocell’, l’escultura de Perecoll que identifica aquest certamen basat en l’elecció popular.

Han “caigut” en l’última crida quedant ben a prop en vots als tres finalistes les candidatures de Marta Bach i Roser Tarragó, la de Jordi Merino i la de Salvador Riera. El cas de les waterpolistes demostra el factor sorpresa del Mataroní de l’Any ja que moltes travesses les donava per favorites a la victòria final.

El dia 11, la gala de lliurament

El nom del guanyador del ‘Mataroní de l’Any 2012’ es donarà a conèixer en societat el proper dilluns 11 de febrer en un acte públic que començarà a les vuit del vespre a la Sala d’Actes de la Fundació Laietana. En aquest acte s’aprofitarà per reconèixer també la tasca dels 12 candidats a Mataroní que no han estat finalistes.

 L’acte repetirà el duet de presentadores de la passada edició amb les periodistes de Mataró Ràdio Helena Novellas i Clara Sànchez fent de mestres de cerimònies i es podrà seguir en directe per aquesta emissora i en diferit per m1tv.

Es preveu l’assistència de l’Alcalde Joan Mora que serà l’encarregat de donar el premi al guanyador i, com ja és habitual, hi haurà una intervenció musical en forma de versió de El Bequetero a càrrec del grup local Sol i Menta que enguany són els que ens preparen una versió de la famosa cançó de Santes en ska-rumba.

Votar té premi

Entre les persones que voten el Mataroní de l’Any per SMS es sortejarà un iPad mini. Entre tots els votants se sortejaran una estada per a dues persones a l’hotel-spa La Central i un menú degustació al Restaurant Bocca.

 Com votar?

 A. SMS

Es pot votar el Mataroní de l’any a través del telèfon mòbil escrivint un missatge de text SMS amb la paraula MATARONI, un espai, i el nom del candidat que volem votar i enviar-ho al número 25000.25000

 B. Web

Un cop per persona i per dia es podrà votar el candidat a Mataroní de l’Any a través de la web mataronidelany.cat, on també es poden consultar les anteriors edicions del certamen.www.mataronidelany.cat

C. Oficina

L’oficina del Tot Mataró i Maresme, al Carrer d’en Xammar número 11, disposa de butlletes en les que es pot fer efectiu el vot, un per persona i dia, per escollir el candidat preferit. (Vot presencial).C/ d’en Xammar, 11. Mataró