Votar el Mataroní de l’Any et porta a relaxar-te a l’Hotel & Spa La Central

Serveis de balneari en plena natura, un dels premis del concurs popular

Una setmana més per votar els 15 candidats a Mataroní de l’Any i, per tant, més opcions de poder guanyar premis com una estada per a dues persones a l’Hotel & Spa La Central. Situat a la població de Maçanet de Cabrenys, l’hotel-spa va ser construït a principis del segle XX com a central hidroelèctrica.

En el seu edifici hi destaquen detalls arquitectònics de l’època modernista i es conserven, reconvertides en zones com el restaurant, espais com l’antiga sala de motors de la turbina. També es conserva part del canal d’obra i el tub de metall per on acabava de baixar l’aigua.

Entre la seva oferta. l’Hotel & Spa La Central té un balneari integrat a les muntanyes del Pirineu Català, tan integrat que es pot veure la roca literalment dins de l’spa. Tot això, amb unes grans vistes al riu que fan sentir al mig de la natura. Relax i activitatsL’spa de La Central compta, a més de la piscina climatitzada, amb tot el necessari per a una bona relaxació com flotarium, sauna, bany de vapor, així com massatges i tractaments. Per cansar-se abans del descans, i aprofitant la proximitat del pic de Les Salines, hi ha un ampli ventall d’activitats per a fer com rutes a cavall, passeig en kayak, excursions amb quad o senderisme.

El destí perfecte per desconnectar del dia a dia és, per tant, el que s’ofereix per a les persones que votin el seu candidat favorit a Mataroní de l’Any 2011.