Últims dies per proposar candidats a Mataroní de l’Any 2012

Fins dilluns es poden proposar els candidats a través de mataronidelany.cat

El dia 10 és el darrer dia per proposar noms. Dilluns acaba la primera fase del certamen del ‘Mataroní de l’Any 2012’, la que ha recollit mitjançant el formulari del web del certamen mataronidelany.cat les propostes de possibles candidats a ser escollits per entrar a la fase de votacions.Durant les darreres setmanes s’han rebut desenes de propostes amb molts noms diversos de diferents àmbits que es completaran amb els darrers noms que es proposin abans de dilluns. La setmana que ve ja es farà pública la relació de 15 candidats que iniciaran la fase de votació.A partir de la setmana que ve ja hi haurà candidatures i tocarà votar. Ara, el que toca, és respondre: Qui mereix ser Mataroní de l’Any?

·Propostes Des del 16 de novembre fins el 10 de desembre es poden proposar els noms de possibles Mataroní de l’Any 2012 a través de la web mataronidelany.cat. Una sola proposta introduïda valida les opcions del candidat i el nombre de vegades que es proposi cada possible candidat és del tot irrellevant.

·Primera votació A partir del 14 de desembre es podrà votar entre els 15 candidats que un jurat hagi escollit entre les propostes rebudes. Fins el 27 de gener es podrà votar un cop per dia i s’eliminaran els menys votats.

·Votació final L’1 de febrer començarà la votació amb els 3 candidats finals, una votació que començarà amb els marcadors a zero. Seran 10 dies de votacions, una per dia i persona, per web, presencial o per SMS.

·Gala de lliurament La identitat del Mataroní de l’Any 2012 es farà pública en el decurs de l’acte de lliurament d’aquest premi que se celebrarà el dilluns 11 de febrer al vespre.

NO SERÀ PÒSTUM

Una de les novetats de l’edició d’aquest any del Mataroní de l’Any és que no és possible proposar candidats ja traspassats i per tant el guardó no es lliurarà a cap guanyador a títol pòstum. Des de l’organització es reserva la possibilitat de recordar durant el procés o en la gala de lliurament algun mataroní però es considera que el ‘Mataroní de l’Any’ ha de ser el premi popular al ciutadà que hagi destacat durant l’any i no durant tota una trajectòria. Dues de les tres edicions fetes havien tingut un guanyador pòstum. {cerca Tot Ciutat Mataroní de l'Any4:Notícies relacionades}