Se celebra el Dia de les Persones amb Discapacitat

Hi haurà un punt informatiu de la Fundació El Maresme a la Plaça de Santa Anna

El proper dilluns -3 de desembre- es commemora  el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat. Aprofitant la data, aquest any la Fundació El Maresme sortirà al carrer, i ho farà amb un estand a la plaça Santa Anna de Mataró, davant de la capella de Sant Sebastià. En aquest estand hi haurà un punt informatiu de l’entitat i de les diferents iniciatives que s’estan portant a terme, activitats de pintura per als més menuts, i venda de productes d’artesania elaborats per persones ateses en els diferents centres i serveis de la Fundació. L’Estand s’instal·larà a la Plaça demà dissabte dia 1 de desembre a la tarda i el dilluns 3 de desembre durant tot el dia.

Calendari solidari

Coincidint amb aquesta iniciativa la Fundació posa a la venda el Calendari Solidari 2013. El calendari, amb imatges del fotògraf mataroní Ramon Manent, s’ha editat amb l’objectiu de recollir fons per a subvencionar els serveis de l’entitat, així com també apropar el dia a dia de la Fundació a la societat.

El calendari es podrà comprar a l’estand del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, als centres de la Fundació i a diferents establiments de la comarca a partir d’aquest cap de setmana.