Cita amb les urnes per 85.000 mataronins

Els col·legis electorals obriran diumenge en l’horari habitual, de nou a vuit  

Diumenge hi ha convocades eleccions autonòmiques al Parlament de Catalunya després de 15 dies d’intensa campanya electoral. Això vol dir que s’activarà tot el cerimonial i protocol habitual en casos de conteses electorals per tal que els que ho desitgin dels 85.000 mataronins amb dret a vot puguin anar a votar la candidatura que prefereixin. Com en les darreres eleccions, hi ha convocats a les urnes aquests aproximats 85.000 mataronins que distribuiran el seu exercici democràtic en 128 meses electorals distribuïdes en 77 col·legis electorals.

L’Ajuntament de Mataró ofereix a través de la web municipal una aplicació que permet, per votants novells o censats de nou, saber a quin col·legi electoral poden exercir el seu dret a vot. N’hi ha prou amb introduir el NIF i el carrer de residència perquè l’aplicació et resolgui el dubte. Alhora, també s’establirà l’habitual servei d’acompanyament per a persones amb mobilitat reduïda que així ho sol·licitin abans d’avui 23 de novembre a les 20h trucant al 010.

Els qui ho demanin seran acompanyats en ambulància o transport adaptat pel personal de Creu Roja. Per últim, s’establiran sis punts d’atenció ciutadana.