Proposa un Mataroní de l'Any!

Fins el 10 de desembre es poden proposar els candidats a través de mataronidelany.cat

La pregunta és: Qui pot ser Mataroní de l’Any? Qui ho mereix? Cada persona pot creure que ho pot ser o aquell artista de la ciutat que enguany va destacar en aquell àmbit o aquell home del barri que sempre està a disposició de tothom. Cada opció és vàlida, si es proposa seguint els passos indicats.

 Envia la teva proposta a MATARONIDELANY.cat

 Des de la setmana passada es poden proposar possibles candidats a través de mataronidelany.cat i ja s’han rebut les primeres propostes. Hi ha temps fins el proper 10 de desembre per fer les propostes. En aquest certamen és la participació popular la que decideix qui s’endurà el premi. Són els mataronins que proposen noms i seran els mataronins que votaran entre els proposats perquè el guanyador sigui el successor dels Manté, Ciller i Herrero.

Propostes

Des del 16 de novembre fins el 10 de desembre es poden proposar els noms de possibles Mataroní de l’Any 2012 a través de la web mataronidelany.cat. Una sola proposta introduïda valida les opcions del candidat i el nombre de vegades que es proposi cada possible candidat és del tot irrellevant.

Primera votació A partir del 14 de desembre es podrà votar entre els 15 candidats que un jurat hagi escollit entre les propostes rebudes. Fins el 27 de gener es podrà votar un cop per dia i s’eliminaran els menys votats.

Votació final L’1 de febrer començarà la votació amb els 3 candidats finals, una votació que començarà amb els marcadors a zero. Seran 10 dies de votacions, una per dia i persona, per web, presencial o per SMS.

Gala de lliurament La identitat del Mataroní de l’Any 2012 es farà pública en el decurs de l’acte de lliurament d’aquest premi que se celebrarà el dilluns 11 de febrer al vespre.  

PRIMERS NOMS

Des de la setmana passada han començat a arribar les primeres propostes de noms per ser ‘Mataroní de l’Any 2012’. Entre els primers noms proposats hi ha candidats que en altres edicions del certamen ja havien estat nominats, així com persones que fins ara no havien entrat mai en la terna de finalistes. Com a novetat en l’edició d’aquest any, en fer-se pública la relació dels 15 candidats que passen a la fase de votacions també es publicarà a la web del certamen la resta de candidats proposats pels lectors del Tot Mataró.