MB Motors presenta la nova Mercedes-Benz CITAN

Va tenir lloc el passat divendres 9 de novembre, a les instal.lacions de MB Motors a Granollers

El passat divendres 9 de novembre, a les instal.lacions de MB Motors a Granollers es va celebrar la presentació de la nova CITAN, la furgoneta de repartiment urbà que completa l’àmplia gamma de vehicles industrials. Més de 350 convidats varen donar la benvinguda al nou vehicle, que sota els principis de funcionalitat, eficiència, resistència i dinamisme, compleix amb uns baixos nivells d’emissions contaminants així com una conducció àgil i d’alt rendiment.

La CITAN, s’obre pas en un segment de vehicles comercials amb un interior confortable i quatre possibilitats de motors, que combinen cilindrada, acceleració i comoditat de funcionament. La CITAN posa Mercedes a l’abast de tothom i incorpora de sèrie un seguit d’extres de seguretat i confort que actualment no porta cap altre vehicle de les seves característiques.

Els responsables del concessionari van manifestar que la nova CITAN representa una oportunitat per arribar a un gran mercat al que fins ara no es tenia accés i que representa la revolució del segment lleuger, ja que és òptima per a una gran varietat d’usos professionals i d’oci personal.