Mataró s’uneix al Dia Mundial del Comerç Just

Sota el lema “Per gaudir d’un bon cafè no cal que ningú acabi mòlt”

Mataró se suma aquest dissabte a la celebració del Dia Mundial del Comerç Just, demà dissabte 19 de maig, i amb aquest gest es pretén cridar l’atenció davant les situacions d’injustícia que s’amaguen rere la producció del cafè i altres productes provinents del Tercer Món. A Mataró, la Festa del Comerç Just i la Banca Ètica començarà a les cinc de la tarda i acabarà al voltant de dos quarts de nou del vespre, a la plaça Santa Anna.Concerts i actuacions

Al llarg de les tres hores, hi haurà concerts i actuacions musicals, entre les quals destaquen els Buiffeun Trio, grup de combo de l’escola GEM, i l’orquestra de l’Escola Pia Santa Anna Mar. Balls i danses del món seguit de jocs i activitats dirigides tant als grans com als petits. A més a més hi haurà paradetes amb productes de Comerç Just i de promoció de la Banca Ètica Oikocrèdit.

L’organització d’aquesta festa corre a càrrec de la Fundació Grup Tercer Món-Mataró, escoles GEM, Cor de Maria, Pia Santa Anna, Maristes Valldemia i Salesians, així com associacions lúdiques i culturals EngresCat, Ajmacor i el grup d’escoltes Antoni Comas.