La responsabilitat, eix de la V Jornada Valors i Compromís

L’acte servirà per donar a conèixer la nova pàgina web en format diccionari

La Jornada Valors i Compromís arriba a la seva cinquena edició i ho fa parlant de la responsabilitat. L’acte, que tindrà lloc el proper dissabte 19 a la Biblioteca Pompeu Fabra, servirà també per presentar la nova pàgina web en format diccionari de l’Associació Valors Culturals. Responsables‘La responsabilitat. Tu també en tens’ és el títol de la V Jornada Valors i Compromís, que arriba en un any convuls a nivell polític i social. Una trobada que servirà per debatre al voltant d’aquest eix i que comptarà amb la presència del filòsof Manuel Cruz, Pepa Ninou, directora del Pla Nacional de Valors, o Norbert Bilbeny, catedràtic d’ètica de la Universitat de Barcelona, així com de Jordi Sànchez, politòleg i adjunt al Síndic de Greuges.

NovetatsL’acte, celebrat cada any pels voltants del mes de maig, presenta diverses novetats aquest any. En primer lloc, servirà per presentar la nova pàgina web de l’Associació Valors Culturals. El portal aglutina tots els continguts publicats, però ho fa en format diccionari. Així, les produccions radiofòniques, televisives i els articles de premsa escrita es troben ordenats segons les lletres de l’abecedari.

En segon lloc, l’Editorial Proteus entra, aquest any, a formar part de l’organització. Aquest acord arriba després de l’esforç conjunt que es fa cada cap de setmana a Ràdio Estel gràcies al programa ‘Valors a peu de carrer’.

L’edició de l’any passat va servir per debatre sobre els nous espais comunicatius amb periodistes i psicòlegs del panorama actual com Saül Gordillo, director adjunt d’El Periódico.

Mesos de transformacions

La cinquena edició d’aquesta jornada arriba en uns mesos de clares transformacions. El mes d’octubre la revista Valors estrenava nova cara. Aleshores es van reconvertir els continguts per tal que aquests fossin textos de reflexió de plena actualitat. Igualment, es van crear nous espais. L’objectiu, senzill: “apuntem cap a l’excel·lència”, segons va explicar Joan Salicrú, codirector d’aquest projecte. Ara, amb la nova pàgina web, segueix una etapa de canvis que permet fer un salt qualitatiu a la publicació multimèdia.