La Fira es concentra al nou Parc Central

Aquest cap de setmana s’obre la Fira de Mataró, que acollirà l’oferta lúdica, gastronòmica i d’oci del mateix divendres 6 de juny, fins al diumenge 15.

Per enguany s’ha agrupat les diferents vessants de la Fira i es concentrarà la Fira d’atraccions i la Fireta de Primavera 2003 en el nou Parc Central. Així doncs les paradetes dels “hippies” es podran veure al passeig interior del nou Parc Central, al costat de les atraccions. La zona de bars és manté a l’interior de l’antic Parc Central, com en les darreres edicions.

La Fira tindrà les llums enceses fins les 3 de la matinada, durant els caps de setmana. Pels dies laborals serà fins les 11 de al nit amb una hora més per a la zona de bars, fins la mitjanit. Es pssarà en marxa un servei gratuït d’autobús els dissabtes i festius de 18 a 23 h, amb el mateix circuit que la Línia 0.

L’avinguda de Corregiment restarà tallada des de la plaça Espanya fins la ronda Mossèn Jacint Verdaguer, des d’avui mateix, com la banda de mar de la ronda Mossèn Jacint Verdaguer, des del carrer Salvador Cruixent fins a l’avinguda de Corregiment.

Redacció // Freqüència Iluro