Defensors dels animals protestaran per l’arribada del Circo Acquático

La protesta serà diumenge davant el circ i a la Plaça de Santa Anna

L’arribada a Mataró del Circo Acquático que inclou animals en el seu espectacle ha desfermat les protestes dels sempre atents activistes defensors dels drets dels animals. Aquests, encapçalats per l’associació Libera! protestaran per l’explotació animal d’aquest circ en una acció davant la carpa d’aquest i després a la Plaça de Santa Anna que es va haver de posposar per culpa de la pluja i que finalment es farà aquest diumenge, dia 4.

Aquesta acció s’emmarca dins la campanya ‘La Mirada ética’ de la pròpia associació animalista Libera!, que demana la prohibició de l’ús d’animals en els espectacles de circ, una potestat que recau als ajuntaments i en les seves ordenances. En el cas de Barcelona, per exemple, es prohibeixen espectacles com el que es podrà veure a Mataró.

Libera denuncia els maltractes als que són sotmesos els animals que apareixen els els números de circ.  Per això a les cinc de la tarda repartiran fulletons al Polígon de Les Hortes, davant el circ i a dos quarts de set, a la Plaça de Santa Anna hi haurà una acció amb una projecció sobre la “cara oculta del circ amb animals”. Libera! espera amb aquestes accions conscienciar al màxim de gent.