L’AV Camí de la Serra critica els veïns de Figuera Major

Per no haver-los consultat abans de posicionar-se contra el pla d’habitatge dotacional

L’oposició dels veïns de Figuera Major als pisos que l’Ajuntament proposa dins el Pla d’Habitatge Dotacional al solar que actualment ocupen els mòduls provisionals d’una escola, no ha agradat gens a l’Associació de Veïns del Camí de la Serra. “Aquests veïns, que ara es queixen no han vingut en cap moment a la nostra associació a reclamar res i això que el solar del que estem parlant pertany al barri del Camí de la Serra” ha declarat Emilia Garcia, tresorera de l’AV.

Des d’aquesta associació s’està en converses amb l’Ajuntament, amb qui es reuniran el dia 12 de gener i no s’entén com els veïns de Figuera Major han anat a buscar l’empara de Vista Alegre. “Els terrenys són del Camí de la Serra i som nosaltres els que n’hem de parlar i n’estem parlant”, ha afegit Garcia.

L’AV del Camí de la Serra critica que els veïns “segueixin amb la campanya de demanar signatures mentre a nosaltres encara no ens han dit res, mai han vingut”. Els plans municipals passen per posar en un solar antigament destinat a equipaments, 90 habitatges dotacionals, opció criticada per uns veïns, els de Figuera Major, que s’han posicionat públicament en contra.