Marta Duran dissenya un torró molt marítim

Es converteix en la dotzena artista en participar de l’elaboració del torró de la Uñó

Si Freixenet, amb els seus anuncis cada Nadal, ha aconseguit esdevenir gairebé un símbol d’aquestes dates a tota Catalunya, a Mataró, també hi ha un producte esperat, en aquest cas, en el sector de la pastisseria. Es tracta del torró d’autor que cada Nadal presenta la pastisseria Uñó. L’artista mataronina Marta Duran ha estat enguany l’encarregada de vestir aquest postre.

Sota un aspecte de fons marí que fins i tot porta la seva estrella de mar, un cargol, i una onada que arriba a una particular sorra, s’amaga un sabor molt més dolç que el de l’aigua marina. Tres pisos amb gustos diferenciats. Un baix de xocolata amb nous, al mig trufat de taronja sanguina i una coberta de xocolata blanca amb pigments de colors que dibuixen aquest paisatge marí que compta fins i tot amb una sorra feta de caramel de pela de taronja.

La dotzena artista escollidaLa pintora Marta Durán, nascuda l’any 1955 a la ciutat i que ha exposat obres fins i tot a Amèrica, ha estat l’artista escollida aquest 2008. Així, Duran es converteix en la dotzena artista convidada a participar en el disseny del torró, però també en la seva elaboració. I és que l’artista escollit també té el privilegi de poder expressar els seus gustos pel que fa al sabor del torró.