Els llits de psiquiatria de l’Hospital de Mataró es doblaran el 2006

La consellera de Salut visita l’hospital i anuncia que serà un centre docent de psiquiatria

La consellera de Salut de la Generalitat Marina Geli va visitar el passat dimarts 23 d’agost l’Hospital de la ciutat. Geli va aprofitar la visita que va fer acompanyada de metges i personal de l’hospital per anunciar que el 2006 s’ampliarà la capacitat de la unitat d’hospitalització psiquiàtrica, passant dels 25 llits actuals als 50.

La Consellera va declarar haver fet “una valoració molt positiva del model d’urgència psiquiàtrica integrat a l’hospital general” i va declarar que la unitat psiquiàtrica d’urgències de Mataró és una “unitat de referència”. Per aquest motiu, també va anunciar la voluntat de convertir l’hospital de Mataró en un hospital docent de psiquiatria, tot i que és una acreditació difícil d’aconseguir.

La Consellera de Salut també ha aprofitat la visita per fer una valoració de com ha passat l’estiu l’hospital de Mataró. Així, va qualificar la seva activitat d’acceptable.

La visita de la consellera respòn a una sèrie de visites a hospitals de zones on els canvis de població a l’estiu són importants, unes visites que es van allargar durant tota la setmana i que la van portar a l’Hospital del Mar, Masnou i Premià abans d’arribar a la ciutat.