Lleugera baixada dels pacients per Coronavirus a l'Hospital de Mataró

La dada més negativa són les sis noves morts, que eleven la xifra fins als 81

Hospital de Mataró Recurs

Les dades facilitades aquest dimecres pel Consorci Sanitari del Maresme, ens deixa una petita reducció del total de pacients ingressats (de 144 a 141), cosa que manté la tendència a la baixa registrada després dels dies festius de Setmana Santa. La part més positiva són les 10 noves altes, però per contra la més negativa són les 6 noves morts per Coronavirus que eleven aquesta xifra fins a les 81.

Queda clar és que el ritme de nous ingressos està baixant, però com diuen les autoritats sanitàries, en cap cas és moment d'abaixar la guàrdia ja que aquest dimarts encara hi va haver més ingressos (11) que altes (10), i com es veu el nombre de professionals en aïllament encara és molt alt.

Dades actualitzades a dimecres 15 d'abril

- 141 pacients ingressats amb Coronavirus (3 menys que dimarts)
                        - 15 dels quals a l'UCI (1 menys que dimarts)
- S'han hagut de lamentar un total de 81 morts (6 més que dimarts)
- El total de pacients donats d'alta ja són 220 (10 més de dimarts)
- Els professionals sanitaris en aïllament són 213 (4 més que dimarts)

De gimnàs a hospital de dia

Una de les novetats que ens arriben des de l'Hospital de Mataró és aquesta fotografia que ens mostra com el gimnàs s'ha reconvertit en "Hospital de dia" per tal de seguir amb els tractaments dels pacients oncològics. Com bé diuen, "hi ha serveis que no es poden aturar malgrat la situació actual".

Hospital de dia

Com cada dia, seguim recordant és molt important seguir les indicacions i quedar-se a casa #joemquedoacasa #quedatacasa #JoActuo