La Fundació Hospital ofereix suport psicològic gratuït

Reforcen l’atenció psicològica per a tota la ciutadania de Mataró i el Maresme dins del context de la pandèmia COVID-19

fundació hospital

En uns moments tan complexos, la Fundació Hospital Sant Jaume i Santa Magdalena ha decidit reforçar l'atenció psicològica posant a disposició de la ciutadana un equip de professionals per dur a terme consultes de manera gratuïta. L'objectiu és "ajudar en el maneig de l’estrès, per mantenir l'equilibri emocional amb una actitud positiva en aquests moments de confinament al domicili, i ajudar en la gestió del sentiment de por i incertesa" en el context actual de la pandèmia del Coronavirus.

D'aquesta tasca se n'encarreguen l’equip de psicòlegs de les diverses àrees d’atenció de la Fundació Hospital, amb l’objectiu de proporcionar una atenció i contenció emocional per a totes les persones que ho puguin necessitar en aquesta situació de confinament per la pandèmia.

Les peticions es poden fer al correu Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. i les sessions es faran telefònicament o per videoconferència.

És fonamental donar suport i assessorament psicològic a la població per reduir les possibles conseqüències psicològiques que una situació de pandèmia pot produir a les persones com l’activació excessiva, inquietud, ansietat, por, irritabilitat, problemes per dormir, preocupació, etc. i generar amb l’atenció dels professionals experts el màxim benestar a les persones que travessen una situació emocional complicada”