Dilluns per a l'esperança a l'Hospital de Mataró

Després d'un cap de setmana gens positiu, han baixat el nombre d'ingressats

Hospital de Mataró Recurs

Després d'unes dades del cap de setmana gens encoratjadores, les xifres que ens ha facilitat avui el Consorci Sanitari del Maresme permeten transmetre un major optimisme ja que per primer cop en molts dies han baixat el nombre d'ingressats amb Coronavirus a l'Hospital de Mataró. Una reducció que s'espera que no sigui circumstancial i que pugui marcar clarament una tendència els pròxims dies i que ve reforçada per les dinou noves altes que es van donar aquest dilluns.

Pel que fa les dades menys positives, aquest dilluns es van haver de lamentar dues noves morts per la COVID-19 a l'hospital mataroní, tot i que amb un ritme molt menor que durant els dies anteriors.

El que no acaba de baixar és el nombre de sanitaris en aïllament, que tot i que no registra massa variació, ha tornat a superar els 200 deixant clar que els aplaudiments que reben cada dia puntualment per part de la ciutadania tots els que treballen "a primera línia" està plenament justificada.

Dades actualitzades a dimarts 7 d'abril

- 174 pacients ingressats amb Coronavirus (10 menys que dilluns)
- 18
a l'UCI (igual que dilluns)
- S'han hagut de lamentar un total de 44 morts (2 més que dilluns)
- El total de pacients donats d'alta ja són 124 (19 més que dilluns)
- Els professionals sanitaris en aïllament són 206 (8 més que dilluns)

Recordeu que per frenar l'augment de la corva d'infectats és molt important seguir les indicacions i quedar-se a casa #joemquedoacasa #quedatacasa #JoActuo