La corba d'ingressats s'aplana mentre segueix pujant el nombre de morts a l'Hospital de Mataró

Ja s'han hagut de lamentar 27 defuncions per la COVID-19, mentre que ja són 47 les altes hospitalàries

Hospital de Mataró Recurs

Aquest dimarts es va mantenir la línia del dia anterior a l'Hospital de Mataró, i es van haver de tornar a lamentar la mort de cinc persones a causa dels efectes del Coronavirus, i ja són 27 les defuncions que aquesta pandèmia ha deixat al nostre centre hospitalari de referència.

Tot i la duresa del moment, les dades facilitades aquest dimecres per part del Consorci Sanitari del Maresme, permeten intuir que s'estan estabilitzant el nombre total de pacients ingressats amb la COVID-19 a la vegada que augmenten les altes que ja pugen a 47.

Ara mateix hi ha 159 pacients ingressats amb la COVID-19, 22 dels quals són a l'UCI, i ja s'han hagut de lamentar un total de 27 morts. 
Per altra banda, dimarts es van registrar vuit noves altes que deixen el total de pacients recuperats en 47

Moments com aquests són els que permeten ser optimistes @csdmaresme

El que va registrar una forta pujada de nou aquest dimarts van ser els professionals en aïllament, que en un dia van passar de 188 a 209. Uns sanitaris que poden estar en aïllament per dos motius: haver estat en contacte amb algun cas confirmat de coronavirus o haver mostrat algun dels símptomes de la COVID-19.

Recordeu que per frenar l'augment de la corva d'infectats i aconseguir que no entri en col·lapse el sistema sanitari es molt important seguir les indicacions i quedar-se a casa #joemquedoacasa #quedatacasa #JoActuo