Més de 80 pacients ingressats per Coronavirus a l'Hospital de Mataró

Les dades facilitades pel CSdM aquest dijous mostren que hi ha 19 pacients a l'UCI, i ja s'han hagut de lamentar un total de 13 defuncions

Hospital de Mataró Recurs

Ja són més de 80 els pacients amb Coronavirus a l'Hospital de Mataró –una pujada de 17 persones respecte el dia anterior– amb una nova mort confirmada a l'Hospital de Mataró. Aquestes són les dades més destacades de l'afectació d'aquesta pandèmia al nostre hospital de referència, que ens són facilitades cada dia pel Consorci Sanitari del Maresme.

L'actualització de les dades diàriament facilitades pel Consorci Sanitari del Maresme, deixa en 84 el total de pacients ingressats amb Coronavirus, dinou dels quals es troben ingressats a l’UCI.

Lleugera baixa dels professionals en aïllament

Una dada positiva és que per un dia ha baixat la xifra de professionals sanitaris en aïllament, que ara són 143 (per 151 del dia anterior). Recordem que poden estar en aïllament per dius motius, per haver estat en contacte amb algun cas confirmat de coronavirus o per haver mostrat algun dels símptomes de la COVID-19. 

Recordeu que per frenar l'augment de la corva d'infectats i aconseguir que no entri en col·lapse el sistema sanitari es molt important seguir les indicacions i quedar-se a casa #joemquedoacasa #quedatacasa #JoActuo