Més de 50 ingressats amb Coronavirus a l'Hospital de Mataró

Aquest dilluns ja hi ha un total de 57 pacients que han donat positiu, 14 dels quals són a l'UCI

Hospital de Mataró Recurs

Important augment del nombre d’ingressats amb Coronavirus durant el cap de setmana a l’Hospital de Mataró. Si divendres eren 18 els casos confirmats, aquest dilluns ha pujat a 57, segons dades confirmades pel Consorci Sanitari del Maresme, catorze dels quals es troben ingressats a l’UCI.

Una altra xifra que com estava previst segueix pujant és la de professionals sanitaris en aïllament. Ara mateix –tot i que n’hi ha que ja han passat la quarantena i s’han reincorporat a la feina– n'hi ha un total de 102, ja sigui per haver estat en contacte amb algun cas confirmat de coronavirus o per haver mostrat algun dels símptomes de la COVID-19.

Recordeu que per frenar l'augment de la corva d'infectats i aconseguir que no entri en col·lapse el sistema sanitari es molt important seguir les indicacions i quedar-se a casa #joemquedoacasa #quedatacasa #JoActuo

Reconeixement als professionals sanitaris

A banda dels aplaudiments de la ciutadania que no cessen cada vespre a les 20h des dels balcons de tota la ciutat, els professionals que estan a "primera línia" van rebre un sentit homenatge en el mateix hospital per part de la policia local: