El Servei de Neurologia de l'Hospital de Mataró rep un premi nacional

Ha estat reconegut com un dels més potents de l'Estat en la seva categoria

Premis Hospitals TOP 20

L'Hospital de Mataró va ser guardonat en la vintena edició dels Premis Hospitals TOP 20, celebrats el desembre a Madrid. Es tracta d'un reconeixement als centres sanitaris i serveis hospitalaris espanyols que destaquen per la seva gestió i per la seva qualitat assistencial. En concret, es va premiar el Servei de Neurologia de l'hospital, que va ser reconegut com un dels més potents de l'Estat en la seva categoria, després d'analitzar els diferents paràmetres que es tenen en compte. Ernest Palomeras, cap del servei, va ser l’encarregat de recollir el guardó.

En l'àmbit de gestió global, l’Hospital de Mataró ocupa la novena posició de 28 centres dins la categoria de “Grans Hospitals Generals”. En aquest rànquing es tenen en compte indicadors de qualitat, d’adequació i d’eficiència.

Vintena edició

Els premis TOP 20 han comptat amb la participació voluntària de 145 centres sanitaris de tot l'Estat (70% públics i 30% de titularitat privada), procedents de 14 comunitats autònomes. En total, s'han atorgat 63 premis.