Justificants electrònics per les consultes mèdiques

Els usuaris de l'Hospital de Mataró ja no hauran de fer cua per demanar el justificant d'assistència mèdica per presentar-lo a la feina

Ciutat 2017/2018, Emprenedors salut i el Benestar

Els usuaris de l'Hospital de Mataró podran descarregar-se a partir d'ara el justificant mèdic electrònic del CsdM per les consultes dels últims sis mesos. Tant les visites als especialistes, les del servei d'urgències, les intervencions i els ingressos hospitalaris, qualsevol justificant es pot obtenir entrant a lamevasalut.gencat.cat.

L'historial clínic a l'abast

La pàgina web de Cat Salut la meva salut pertany al Servei Català de la Salut i està pensada perquè tot usuari pugui consultar la informació digital del seu expedient clínic. Així doncs, des d'aquest servei els usuaris poden accedir a l'historial clínic personal i consultar, per exemple, el carnet de vacunes subministrades o pendents, realitzar tràmits, consultar el pla de medicació i veure recomanacions prescrites, entre altres.

Com que la incorporació de la informació en aquesta plataforma és recent i progressiva, pot ser que encara no figurin totes les dades de l'historial clínic de cada usuari.

Per donar-se d'alta al servei en línia cal anar al taulell de l'ABS i donar les dades del telèfon mòbil i el correu electrònic personal. D'aquesta manera el pacient rebrà per mail amb l'enllaç per activar el seu accés. És un mètode ràpid i segur de consulta de tot l'historial al qual poden accedir els majors de 18 anys.