El Consorci Sanitari del Maresme en el Top 20 per la seva gestió

Dels 24 centres guardonats en el Top 20 2017 de IASIST, nou són de la província de Barcelona

  • Laia Mulà / Daniel Ferrer
  • Dimecres, 29 Novembre 2017 10:36

Ciutat 2013, hospital de mataro

A partir d'una avaluació dels hospitals i de la seva gestió global el programa Top 20 2017 de IASIST va guardonar 24 centres hospitalaris de l'Estat, un dels quals és el Consorci Sanitari del Maresme Hospital de Mataró. Els centres que van rebre el reconeixement són els que, segons el seu criteri, presenten un millor equilibri de resultats en totes les àrees i processos clínics. El reconeixement també va tenir en compte indicadors d'eficiència, qualitat i adequació. Cal destacar que no es tracta d'un rànquing amb un ordre establert, sinó que la llista situa els 24 centres hospitalaris al mateix nivell de reconeixement.

Nou hospitals de la província de Barcelona van rebre aquest guardó del 2017, entre els quals s'hi troba el de Mataró. Els premiats són els següents:

La Clínica Cocharán de Barcelona

El Consorci Marc Parc de Salut de Barcelona

El Consorci Sanitari del Maresme Hospital de Mataró

El Consorci Sanitari de l’Anoia d'Igualada

La Fundació de Gestió Sanitaria de Hospital de la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona

La Fundació Hospital Sant Celoni

La Fundació Sanitaria del Mollet

L'Hospital Universitari Dexeus de Barcelona

L'Hospital Comarcal de Sant Bernabé de Berga

146 hospitals van ser avaluats

Tots els centres mencionats a la llista van formar part del programa TOP-20 2017 de IASIST, en el qual van participar de manera voluntària un total de 146 hospitals de 15 comunitats autònomes de l'Estat Espanyol. 43 d'ells es van emportar algun dels premis atorgats en aquest programa que té l'objectiu d'avaluar els hospitals a partir d'indicadors objectius.

A més dels 24 premiats per la seva gestió global, IASIST també ha destacat un total de 16 hospitals per la seva evolució en les àrees clíniques del cor, digestiu, musculoesquelètic, respiratori, del sistema nerviós, del ronyó, de les vies urinàries i de les dones.