142 ciclistes per una mobilitat sostenible

El BACC de Mataró va organitzar la novena edició de la Pedalada popular dins la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible i Segura de Mataró

  • Laia Mulà
  • Dimecres, 20 Setembre 2017 10:57

Bicicletada1

Reclamen un Mataró més segur i saludable amb la Pedalada popular que va tenir lloc el diumenge 17 de setembre a Mataró i que va comptar amb 142 participants. Des del BACC, el grup organitzador, valoren molt positivament aquesta novena edició, que va comptar amb moltes famílies amb infants i joves, així com gent gran activa, que tots junts van poder gaudir d'un passeig per la ciutat. Es tracta d'una activitat dins la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible i Segura de Mataró, que se celebra a tota Europa amb el lema Movilitza't per un aire més net!.

Si els mateixos ciclistes haguessin realitzat aquest desplaçament en cotxes haurien emès una elevada quantitat d'òxid de nitrogen, més de 800 grams, i de partícules metàl·liques en suspensió, responsables de malalties respiratòries.

EL BACC i 12 voluntaris

L'organització va anar a càrrec del BACC, format per un grup de ciutadans i ciutadanes que opten per desplaçar-se en bicicleta perquè consideren que és més saludable i evita contaminar. A més, també van comptar en aquesta edició amb la col·laboració de 12 voluntaris que, junt amb l'Associació de Veïns de l'Havana i Rodalies i l'associació Esport Ciclista Mataró, van treballar per garantir l'èxit d'aquest esdeveniment tan sostenible.

Més imatges de la Pedalada popular

Bicicletada7

Bicicletada4

Bicicletada6

Bicicletada3