La Fira, tothom cap al Parc

Del 2 a l'11 de juny, al Nou Parc Central de Mataró

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dijous, 01 Juny 2017 17:49

Cultura 2017, FIRA ATRACCIONS

Ja fa dies que des de bona part de Mataró és visible la nòria, l'espectacular atracció que corona la Fira. Avui s'il·luminarà i començarà a rodar i amb ella tota la Fira, un espai de diversió familiar que mai passa de moda i que, com cada Pentecosta, aglutinarà, durant deu dies, milers de persones amb ganes de passar-ho bé. La Fira d’Atraccions, que enguany s’allarga fins el dilluns 12 de juny, ocupa l’espai firal, l’esplanada de Josep Reniu i Calvet i la plaça de la Música, indrets situats tots dins el nou Parc Central. Hi ha 133 atraccions i casetes de fira que, com altres anys, estaran distribuïdes segons la tipologia d’usuaris als quals s’adrecen (infants o adults).

Per segon any la fira comptarà amb la “Nòria Monumental”, una atracció amb una alçada de gairebé 53 m.

Promocions especials
En el marc del conveni de col·laboració que signen anualment la Direcció de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Mataró i el Gremi d’Industrials Firaires de Barcelona i Província per organitzar la Fira d’Atraccions i tal i com s’ha anat impulsant des de fa cinc anys s’organitzarà un dia amb promocions especials. Aquesta promoció especial, que es realitzarà el dimecres 7 de juny, consistirà en el descompte del 50% del preu del viatge de les atraccions i un 20 % del preu de les casetes de venda i les tómboles.

 
El darrer dia de la fira, dilluns 12 de juny el Gremi d’Industrials Firaires de Barcelona i Província realitzarà també promocions especials.
 

FIRA D'ATRACCIONS
Del 2 a l'11 de juny // Nou Parc Central de Mataró //
Horari: Divendres i vigílies de festius, fins a les 3h.
Dilluns 5, fins a les 24h.
Resta dies fins a les 23h i zona bars 24h.