La Coordinadora desafia la prohibició i manté la concentració de demà

Convoca la ciutadania a la Plaça de França demà a les 18h en defensa del Sociosanitari

  • Redacció
  • Divendres, 11 Març 2016 13:19

Manifestació Retallada serveis sanitaris

La Coordinadora en Defensa de la Sanitat Pública es manté en la convocatòria de la concentració en defensa del servei sociosanitari, prevista per demà dissabte a les 18 h. Tot i que Interior ha fet arribar als convocants la petició de canviar l'emplaçament de la protesta per la seva incidència en el trànsit, la Coordinadora opta per mantenir la convocatòria que pretén "col·lapsar" la Plaça de França, el nexe que comunica la Via Europa amb l'entrada de Mataró Oest de l'autopista. L'organització s'encarregarà de vetllar perquè en cap cas l'acció bloquegi l'accés a l'Hospital o a Urgències.

Els actes de demà començaran amb l'assemblea de la Marea Blanca de Catalunya durant el matí al mateix Hospital de Mataró i un "dinar fraternal" al Camí dels Contrabandistes.

A les sis de la tarda de demà hi ha la convocatòria que vol col·lapsar la Plaça de França amb l'objectiu de sumar fins a 1.000 persones en defensa del sociosanitari. La concentració serà la culminació d'un seguit d'actes i accions de la Coordinadora, que vol involucrar la societat mataronina en la defensa de la sanitat pública i especialment del sociosanitari, amb el lema de "Sant Jaume no es toca".