"Oposició rotunda" a la intervenció de l’Hospital en una assemblea oberta

La Coordinadora en Defensa de la Sanitat Pública es mostra satisfeta per l’acollida de la trobada, amb prop de 150 persones

  • Redacció
  • Dilluns, 26 Octubre 2015 10:40

Hospital Mataró

Prop de 150 persones van respondre a la convocatòria feta per la Coordinadora en Defensa de la Sanitat Pública i es van reunir dimecres passat en assemblea per debatre les accions que s’havien d’emprendre contra la intervenció de l’Hospital de Mataró. Els assistents van rebutjar rotundament la intervenció i la coordinadora no descarta organitzar mobilitzacions. 

Representants d’entitats, d’organitzacions polítiques, dels sindicats, de la Marea Blanca i persones vinculades al moviment veïnal, van aplegar-se a l’assemblea convocada des de la Coordinadora en Defensa de la Sanitat Pública que va oposar-se “rotundament” a la intervenció de l’Hospital de Mataró. En un comunicat enviat als mitjans de comunicació, la Coordinadora es mostra satisfeta per “l’alta sensibilització ciutadana en defensa de la nostra sanitat pública i una contundent oposició a la coartada per retallar serveis amb la intervenció del Consorci Sanitari del Maresme”.

La Coordinadora manté “la lluita ferma i radical” en defensa d’un Pla Director que determini “les necessitats de serveis sanitaris del territori, la planificació de les accions per cobrir aquestes necessitats, el finançament adequat per realitzar-les i l’oposició contundent a qualsevol mesura prèvia a aquest Pla Director”. L’assemblea també va acordar la defensa dels serveis sociosanitaris de l’Hospital de Sant Jaume, dels que van dir que “no es toquen, si no es dota el territori d’un equipament nou que incorpori la totalitat dels serveis sociosanitaris de la comarca”.