Manifestació anti-retallades i ocupació dos dies de l’Hospital

La Coordinadora en Defensa de la Sanitat Pública crida a la mobilització aquest dissabte

  • Redacció
  • Divendres, 30 Maig 2014 12:25

Ciutat 2013, Manifestació Sanitat

Mataró es torna a mobilitzar en contra de les retallades en sanitat. Mesos després de les ocupacions de CAPs, aquesta vegada serà l’Hospital de Mataró el que s’ocuparà de forma simbòlica durant dos dies, des de dissabte al vespre i fins dilluns a primera hora del matí. La Coordinadora en Defensa de la Sanitat Pública ha convocat una manifestació per a aquest dissabte a les 18h des de la Plaça d’Espanya. La manifestació pujarà fins a l’Hospital on es procedirà a l’ocupació.

En el comunicat de convocatòria s’assegura que “Des de la Coordinadora en Defensa de la Sanitat Pública de Mataró-Maresme, considerem necessari i urgent una resposta contundent i decidida en defensa de la Sanitat Pública, que és nostra. Només amb accions massives de la ciutadania en defensa radical de la nostra Sanitat Pública podrem aturar aquesta ofensiva dels poderosos, que pretenen fer negoci amb la salut de les persones”.

Actes i debats

És per aquesta necessitat de mobilització que la Coordinadora no sols convoca la manifestació i l’ocupació, sinó que durant el diumenge organitzarà activitats, debats i taules rodones en la mateixa ocupació.