CETEMMSA i el CSDM signen un conveni per desenvolupar projectes de recerca conjunts

L’acord vol impulsar la innovació sanitària i promoure la creació de nous productes i serveis

  • Mireia Biel
  • Dimarts, 09 Juliol 2013 11:12

Cetemmsa

El centre tecnològic CETEMMSA i el Consorci Sanitari del Maresme (CSDM) han signat un conveni gràcies al qual desenvoluparan projectes conjunts de recerca en l’àmbit sanitari i de les ciències de la salt. Aquesta unió permetrà crear un marc de col·laboració que treballarà en pro de la innovació i que vol ser la llavor de nous productes i serveis.

CETEMMSA i el CSDM uneixen esforços en un conveni mitjançant el qual les dues institucions treballaran conjuntament en recerca, desenvolupament acadèmic i desenvolupament tecnològic en el camp de l’assistència sanitària, les ciències de la salut i la millora del benestar de les persones. El conveni, que té una durada de cinc anys prorrogables, vol promoure la creació de nous productes i serveis que haurien de tenir un impacte en el mercat a mig i llarg termini.

Professionalitat i innovació

Gràcies a aquest acord, les dues entitats dissenyaran nous productes innovadors que seran el resultat de la col·laboració dels professionals d’ambdues entitats. En el mateix sentit, l’acord contempla la creació d’una estructura superior que servirà d’escenari per desenvolupar projectes vinculats a la innovació sanitària.