Manifestació per la defensa de la Salut pública

La Coordinadora mataronina organitza una mobilització per demà dissabte     

La Coordinadora en Defensa de la Sanitat Pública organitza per aquest dissabte 27 d’octubre una manifestació per denunciar i mostrar el seu desacord amb les retallades en sanitat que s’han dut a terme en els últims mesos.

L’organització de Mataró i el Maresme, de la que formen part fins a una trentena d’entitats, fa una crida a la ciutadania amb l’objectiu que la manifestació sigui un ‘crit social’ contra la mala gestió. “S’injecten diners als bancs mentre es desmantella el sistema sanitari i s’entrega en safata al sector privat”, denunciava Manel Molina, membre de la Coordinadora. La concentració s’iniciarà a les 18h a la plaça de Santa Anna i farà un recorregut pel centre de la ciutat acabant amb la lectura d’un manifest.

La manifestació és l’última d’una sèrie de reivindicacions que la Coordinadora ha realitzat recentment com, per exemple, cadenes humanes, actes públics al Foment o la ‘falsa’ visita de Boi Ruiz coincidint amb el dia dels innocents. A més, el seu contacte amb els grups municipals de l’ajuntament ha portat a la creació d’una comissió per estudiar les retallades realitzades. Des de la Coordinadora s’anuncia ja que el seu següent pas serà la insubmissió a l’euro per recepta.